top of page
IMG_7564_edited_edited.jpg

INBJUDAN
Alpina USM 2022

TRÄNING
MÅNDAG 14/3 Störtloppsträning 2 åk i Träningsbacken, Duved
ONSDAG 16/3 SuperG-träning i Störtloppet Åre - hangåkning
ÖVRIG TRÄNING Det kommer att erbjudas möjlighet till GS och SL bana/träning under merparten av veckan.
Träningsdetaljer meddelas senare.
TÄVLINGSLEDNING 
Tävlingsledare DH: Thomas Ericson, SSLK
Banchef: DH: Christian Hyttberg, HSK
Tävlingsledare SG: Gustaf Martin-Löf, LSLK
Banchef SG: Daniel Ericsson, TSLK
Tävlingsledare GS: Gustaf Martin-Löf, LSLK
Banchef GS: Daniel Ericsson, TSLK
Tävlingsledare SL: Peter Dahl, HSK (U15) samt Anders Iveberg, HSK (U16)
Banchef SL: Johan Hovbrandt, HSK (U15) samt Christian Hyttberg, HSK (U16)
LAGLEDARMÖTE
Digitala lagledarmöten hålls kl 20.00 den 13-18 mars. En lagledare per klubb. Länk till möten finner du här!
TIDSPROGRAM
Preliminärt tidsprogram för träning och tävling kommer finnas på IdrottOnline under aktuell tävling samt på Facebook: www.facebook.com/groups/usm2021u15/
under mars. Officiellt program anges på lagledarmötet.
REGLER
Tävlingen genomförs enligt Svenska Skidförbundets alpina tävlingsregler samt tillägg till tävlingsreglerna. Deltagande sker på egen risk.
 
ANMÄLAN
Görs via er klubbs Tävlingskalender IdrottOnline. Arrangörsklubbarna är Lidingö SLK, Sollentuna SLK, Huddinge SLK och Täby SLK. Har du behov att avanmäla dig till efter det att anmälan stängt, så gör du det via din lagledare på lagledarmötet.
 
ANMÄLNINGSAVGIFT
Störtlopp träning: 150 sek 
Störtlopp tävling: 250 sek / tävling
Super-G tävling: 250 sek / tävling
Storslalom: 250 sek / tävling
Slalom: 250 sek / tävling
 
PRISUTDELNING
Uppdateras senare.
LIFTKORT
Giltigt liftkort krävs för deltagande vid alla tävlingar och köps individuellt. Under tävlingsdagarna inkl DH-träningen går det att köpa tävlingskort med cirka 40% rabatt. Korten gäller endast i den arena som tävlingarna går. Vid tävling i Duved går det att åka Hamreliften och Linbanan, i Åre är det endast giltigt i VM8:an. De rabatterade korten kan köpas vid Linbanan i Duved samt Fjällbyn i Åre för de som är anmälda som USM-tävlande samt för tränare i rimlig omfattning och Skistar kommer att ha listor på dessa två platser (mao får efteranmälda inte möjlighet till rabatterade liftkort).

BOENDE

Bokar och betalar ni själva. OBS! Kontrollera alltid avbokningsregler i händelse av flyttade eller inställda tävlingar. 
 

LUNCH

Specialerbjudande under tränings- och tävlingsdagar på La Gondola i Åre (toppen av VM8:an) för åkare och funktionärer samt även medföljande föräldrar. Visa västen och uppge att ni är med på USM så får ni välja valfri rätt på menyn inkl. tillhörande alkoholfri dryck för 140 sek.   
SPONSRING
Vi planerar för ett toppevenemang för våra tävlande ungdomar & sponsorer! Som sponsor syns du på racearenan, i såväl analoga & digitala kanaler inför, under och efter USM veckan. För mer info om sponsring kontakta Joacim Sjödin, joacim.sjodin@bjornborg.com eller på 070-559 30 00.

PUBLICERING

Anmälan innebär medgivande till att bilder från tävlingarna samt deltagar-, ranking-, start- och resultatlistor publiceras samt annan social media med anknytning till USM 2022.
Vi förbehåller oss rätten att ändra i ovanstående program och det är deltagares skyldighet att hålla sig informerad om eventuella programändringar på lagledarmöte och www.facebook.com/groups/usm2021u15/
bottom of page